Scapa acum de aripioarele si colaceii inestetici! Garantat elimini celulita si iti recapeti fermitatea pielii cu 13 terapii de remodelare super-eficiente: 3 masaje anticelulitice, 5 impachetari la termocuverta si 5 sedinte de radiofrecventa! Vei vedea rezultatele imediat la Dasada Remodelling

Lei 320 În loc de 1.050,00 Lei Cupoane comandate 21 Oraș Bucuresti
Discount 70% Site expirat

informații

Lupta eficient impotriva celulitei si aspectului de coaja de portocala prin masaj anticelulitic! Miscarile precise si energice efectuate de maseuri activeaza circulatia sangvina si limfatica si ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea. Dupa cateva sedinte celulita este mult diminuata iar daca vii la masaj regulat, poti scapa in totalitate de ea.
Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!
Impachetarile ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita,  grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic obtinandu-se o piele uniforma.

Locație