2 echipe, 1 sansa de evadare la cel mai tare Escape Room din oras! Pachetul Switch Room este pentru 6-12 persoane care joaca simultan in 2 camere diferite si apoi schimba camerele tematici! Da startul distractiei, secundele au inceput sa curga in clepsidra!

Lei 300 În loc de 420,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 29% Site expirat

informații

*Oferta este valabila pentru grupuri individuale, in functie de pachetul cumparat, insa nu este valabila pentru organizare de petreceri.
Anonymus - R. Cypher, pasionat de lumea cifrelor si a criptologiei, leaga o prietenie cu profesorul si mentorul lui, J.Lookwood.
Bariera varstei nu se interpune intre cei doi atunci cand iau decizia de a pleca impreuna in rezolvarea unui MISTER. Atat cunostiintele tehnice, cat si cele culturale pe care le-au dobandit de-a lungul timpului sunt necesare, dar nu si suficiente.
Incercand sa gaseasca raspunsuri, cei doi realizeaza ca nu sunt singurii care pun intrebari. Fiind nevoiti sa se desparta, R. Cypher se ascunde dupa ce J.L. cade in mainile unei organizatii secrete.
Anonymous – we are legion
Sunteti un grup de PRIETENI ai hacker-ului R. Cypher, care este un membru al renumitei organizatii Anonymous, grupare ce se afla intr-o lupta acerba pentru protejarea libertatii cetatenilor.
Secventa de cod ce trebuie recuperata se afla ascunsa... Deoarce renumitul hacker este atent monitorizat de autoritatile statului, VOI trebuie sa intrati in posesia informatiei critice. Atentie insa, inchiderea securizata se va declansa imediat dupa ce ati accesat incaperea.
Casa conspirativa - J. Lockwood, profesor in arta numerelor si a simbolurilor a disparut in mod surprinzator. Aflati pe urmele lui, ajungeti in ceea ce pare a fi o casa conspirativa. Indicii si semne gasiti la orice pas dar sunt oare ele corelate? Aflati sirul povestii si descoperiti locul in care se afla J.Lockwood.
Indrazneste sa intri intr-o lume oculta, plina de suspans, unde timpul iti ofera raspunsuri atunci cand exista intrebari, dar si intrebari dincolo de barierele inimaginabilului.
Arhivele Vaticanului - uimesc prin rafinamentul vechiului imbinat cu stilizarea noului. Aici timpul nu a stat în loc și tehnologia ascunde secrete facute de alții uitate. Dezleaga misterul cel mai bine pastrat din Vatican.
Aventura voastra abia acum incepe…
Locatia a fost descoperita de J. Lockwood, arhivele Vaticanului, iar cheia de acces este codul descoperit de R. Cypher.
Paseste in locul unde vechiul se imbina cu noul si enigmele par de neelucidat. Un secret nu este mare numai prin el insusi, ci si prin faptul ca trezeste si cheama amintiri ale altor secrete mai vechi.
Cei doi prieteni ajung intr-o lume plina de bariere, atat tehnologice cat si culturale, incercand sa elucideze secrete bine pastrate. Ajutati-i pe acestia folosindu-va de toate abilitatile voastre. Orice miscare va este atent monitorizata, iar orice greseala are consecintele ei. Senzorii de zgomot si laserele va vor ingreuna pasii catre evadare.
Catacombele templierilor - Invaluite intr-o aura de miste, catacombele ascund secrete la tot pasul si dezlegarea lor scoate la iveala indicii despre locul comorii. Gaseste comoara si evadeaza!
Aventura celor doi prieteni, J. Lockwood si R. Cypher, ajunge in punctul culminant. Dupa ce au deslusit misterele din Vatican, cercetarile i-au dus spre destinatia finala, “Catacombele templierilor”.
Aici va indruma pe voi sa urmariti firul istoriei si sa descoperiti comoara secreta a templierilor.
In adancul pamantului, cavalerii templieri isi desfasurau activitatile, ei construind in timp fortarete subterane greu accesibile pentru a securiza informatii pretioase. Urmariti si interzisi de papalitate, cavalerii templieri au reusit sa ascunda comoara lor cea mai de pret in locul in care ultimul mare maestru, Jacques de Molay, a depus juramantul.
Descopera comoara ingropata de secole in adancul catacombelor cu ajutorul indiciilor lasate de acestia inaintea capturarii lor.

Locație