Vacanta de vis la Sinaia, Hotel International 4*, cotat excelent, cu PISCINA si SPA! Cazare 1-7 nopti in camera DUBLA DELUXE, pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus si acces la piscina, piscina cu apa sarata, jacuzzi, sauna umeda si uscata! Oferta valabila pana pe 22 dec. 2019

Lei 596 În loc de 810,00 Lei Cupoane comandate 7 Oraș National
Discount 26% Site expirat

informații

Pentru acest hotel nu sunt camere alocate. Inainte de a cumpara, va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea.
Puteti plasa o comanda (alegeti ca modalitate de plata: transfer bancar/ depunere numerar la ATM sau casieriile Garanti Bank/ plata ramburs), insa nu achitati pana nu se verifica disponibilitatea.
Pentru disponibilitate sau personalizare pachet (numar mai mare de nopti, mai multe persoane, etc.) scrie-ne pe e-mail, pe chat sau contacteaza-ne telefonic (0317828583/ 0317828585) precizand perioada dorita, nr de camere, nr de persoane (adulti respectiv copii).
La cerere oferim tarife si pentru alte tipuri de camere (Camera dubla in regim single, Junior Suite, Executive Junior Suite sau One Bedroom Suite).

Locație