Vrei buze pline si senzuale ca ale Angelinei Jolie? Prinde oferta pentru AUGMENTARE BUZE cu injectare 1 ml Acid Hialuronic Regenyal, cea mai cautata procedura estetica nechirurgicala efectuata de medic specialist sub anestezie locala!

Lei 749 În loc de 1.160,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 35% Site expirat

informații

Atentie! Dupa injectare, se evita miscarile agresive in zona supusa tratamentului, exercitii fizice solicitante, consumul de alcool in primele 24 ore si expunerea la temperaturi extreme timp de 1 saptamana.
Acidul Hialuronic, mucopolizaharida naturala prezenta in toate organismele vii, comercializat sub forma unor fillere injectabile, ajuta la combaterea semnelor de imbatranire, reface volumetria fetei,  defineste conturul si adauga volum buzelor, ridica comisurile bucale, sterge ridurile nasogeniene, din zona ochilor si de la nivelul fruntii cauzate de procesul de imbatranire.
Cantitatea de acid hialuronic injectata variaza in functie de zona, anatomia acesteia si volumul dorit. In functie de tipul de defect care se doreste corectat si zona injectata, se foloseste acidul hialuronic cu vascozitate diferita. Efectul dureaza de la cateva luni (6 luni) la cativa ani.
Precautii:
Inainte de tratament se intrerupe administrarea de anticoagulante, antiinflamatoare, vitamina C si E. Daca ati manifestat infectii herpetice in trecut, se administreaza un tratament preventiv inainte de administrarea acidului hialuronic.Se contraindica injectarea de acid hialuronic la persoane alergice la una dintre componentele utilizate sau cu afectiuni autoimmune sau care determina scaderea generala a fortei musculare (miastenia gravis), precum si in perioada de sarcina si alaptare.

Locație