Pachet GINECOLOGIC COMPLET, SUPER-PRET CU BILET DE TRIMITERE! Consult, Babes-Papanicolau, examen mamar si axilar, analize de sange (Hemoleucograma, Coagulograma, TGO, TGP, Uree, Creatinina, Acid uric, Colesterolemia, HDL, LDL) si hormonale, sumar urina si urocultura! Vezi si pachet Screening Ginecologic (fara bilet)! GynecoLife Titan

Lei 39 În loc de 480,00 Lei Cupoane comandate 117 Oraș Bucuresti
Discount 92% Site Valabil încă 22 de ore

informații

Biletul de trimitere este valabil indiferent de casa de asigurari de care apartine medicul de familie (CASMB, OPSNAJ, Ilfov sau alte judete).
Testul Papanicolau se efectueaza pentru a depista la timp problemele si modificarile celulare ale colului uterin, a infectiilor vaginale sau inflamatiilor. Scopul acestuia este diagnosticarea din timp a surprizelor extrem de neplacute pe viitor, in special a cancerului de col uterin. Testul Papanicolau trebuie repetat la un interval de 1-3 ani.
Examenul microscopic preparat proaspat si colorat depisteaza modificarile florei vaginale precum candidoza vaginala, Gonoreea, etc.   
Centrul Medical de Obstetrica si Ginecologie Gynecolife asigura fiecarui client servicii medicale la cele mai inalte standarde, fiind dotat cu aparatura moderna si avand un personal specializat.

Locație