HYDRAFACIAL - cea mai noua tehnologie non-laser de refacere a tesutului cutanat, cu puternic EFECT ANTI-AGING! Recapata-ti luminozitatea tenului cu tratamentul revolutionar la care apeleaza si vedetele pentru a-si mentine tineretea! Nu rata oferta limitata

Lei 235 În loc de 300,00 Lei Cupoane comandate 8 Oraș Bucuresti
Discount 22% Site Valabil încă 3 zile

informații

Aparatul HydraFacial este cea mai recenta si avansata tehnologie non-laser de refacere a tesutului cutanat. HydraFacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare. HydraFacial ofera un tratament calmant, non-invaziv si non-iritant.
Tehnologia hidrafacial are nenumarate avantaje asupra frumusetii pielii tale deoarece restabileste rapid sanatatea pielii si nu necesita timp de recuperare, poate fi folosit pentru orice tip de ten, are o gama larga de actiune si este un tratament non-invaziv si nedureros.
Peeling cu acizi Hydrafacial (doar daca alegeti varianta cu peeling) curata porii de impuritati si praf fara a irita sau leza tenul.
Shape Divine Center este un salon adresat atat doamnelor cat si domnilor, accesibil, situat in zona Piata Traian (la 3-4 minute de mers pe jos) intr-o vila cu doua etaje, unde am fost incantati sa gasim personal pregatit si amabil, gata sa iti ofere cele mai bune solutii, si aparatura performanta pentru remodelare, epilare definitiva SPL, fotoregenerare SPL, tratamente faciale complexe, masaje si ritualuri de relaxare sau terapeutice.
Te rugam sa citesti si sectiunea Conditii de Utilizare.
 

Locație