Buze pline si senzuale cu tratament natural pentru augmentare – injectare a-PRF lichid, 1 fiola! Substanta 100% naturala extrasa chiar din sangele tau oferta compatibilitate maxima, fara efecte secundare! Tratament efectuat de medic specialist, clinica zona Dorobanti

Lei 450 În loc de 600,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 25% Site expirat

informații

Unul dintre cele mai noi tratamente de întinerire a pielii, care nu implică chirurgie sau injectarea de substante precum acid hialuronic/botox, este terapia cu plasmă. Terapia PRF este considerată o terapie foarte naturala, care redă tinereţea, utilizând mecanismele organismului pentru a se regenera.
Principiile active sunt extrase chiar din sângele pacientului, care dupa ce este recoltat, este supus centrifugării pentru a se obţine o cantitate suficientă de plasmă îmbogăţită în factori de creştere şi plachete sangvine.
Procedura este indicata tuturor persoanelor de 20-80 ani si prezinta urmatoarele avantaje:
procedură medicală ultramoderna, minim invazivă, sigură și eficientă,
tratament accesibil, nedureros, cu rezultate superioare si timp de recuperare scurt, comparativ altor tehnici de mezoterapie fractionala
permite absorbtia eficienta, la nivelul profund al dermului, ai factorilor de crestere din propriul sange si ale ingredientelor active din produsele dermatocosmetice, asigurand hidratarea, producerea de colagen nou si regenerarea pielii.

Locație