Domnilor, va invitam la un ritual de relaxare deplina, sa eliminati stresul si sa uitati de griji! Oferta limitata valabila exclusiv barbati include Masaj LOMI LOMI si REFLEXOTERAPIE!

Lei 129 În loc de 185,00 Lei Cupoane comandate 27 Oraș Bucuresti
Discount 30% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Ce este masajul Lomi Lomi?
Masajul Lomi Lomi este o terapie complexa  si  este practicata  din vechi timpuri de indigenii polinezieni din Hawaii.
Acesta nu este un simplu masaj, ci unul care favorizeaza vindecarea la nivel mental, emotiv si sentimental. Hawaiienii vad toate aceste componente ca un intreg si cand individul se vindeca sau se imbolnaveste la un anumit nivel, intreg organismul este influentat.
Tehnicile  masajului Lomi Lomi:
Sunt cateva carateristici importante ale acestui tip de masaj inedit si eficient: Miscarile sunt constante, ample si fluide, asemenea unor valuri care se plimba pe o suprafata mai mare a corpului. Un alt plus al masajului lomi lomi este faptul ca pot fi lucrate mai multe parti ale corpului in acelasi timp.
La acest tip de masaj se lucreaza mult cu antebratele, terapeutul poate cu usurinta masa omoplatul si soldul in acelasi timp. Aceasta tehnica ajuta persoana sa se relaxeze complet pentru ca in acest timp celula neuronala se relaxeaza cel mai mult (fiind greu pentru creier sa se concentreze in acelasi timp asupra a doua zone diferite ale corpului).|
Masajul Lomi Lomi poate fi lent si profund, dar si un pic mai dinamic si mai revigorant, totul depinzand de starea finala pe care doreste clientul sa o obtina in urma acestui tip de masaj.
Efectul  masajului nu se opreste in momentul in care plecati de la noi,  acesta se poate prelungi mult timp dupa terminarea sedintei.
Beneficiile masajului Lomi Lomi:
Acest tip de masaj este benefic pentru durerile de ceafa, spate, lombare, solduri, cap (migrene), pentru disfunctii circulatorii si respiratorii, insomnie, imunitate scazuta, depresie.
Ce este Reflexoterapia?
In medicina chineza corpul uman are 365 de puncte si 12 meridiane energetice, echivalentele zilelor anului si ale lunilor acestuia. De aceea se considera ca organismul este un sistem energetic si abia apoi materie.
Daca vrei sa obtii echilibrul energetic, mental si spiritual, atunci reflexoterapia este exact ceea ce ai nevoie, dupa o zi agitata si obositoare. Fie ca ai o problema de sanatate sau vrei sa iti imbunatatesti starea de sanatate, reflexoterapia poate fi ajutorul cel mai porivit pentru tine.
Centrul Salus iti pune acum la dispozitie tratamente alternative de reflexoterapie la aceleasi standarde pe care le au terapeutii chinezi.
Reflexoterapie – cum se face aceasta terapie?
Talpile picioarelor mai sunt denumite si radacinile corpului nostru. Talpile si gambele, pana la nivelul genunchiului, reprezinta zona de maxim interes in reflexoterapie.
Pe talpile picioarelor sunt locuri de proiectie a tuturor organelor corpului omenesc, iar prin intermediul punctelor de corespondenta se stabileste o legatura cu acestea. Principiul acestei terapii este foarte simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe are o disfunctie sau este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona reflexa a acestuia se depun toxine care pot fi inlaturate prin masajul reflexogen. Prin preso-masajul aplicat acestor zone are loc o irigare mai buna, un aport crescut de sange in zonele reflexe si organele corespunzatoare. Pe anumite zone reflexe se pot intalni depozite de acid uric de dimensiuni foarte mici sau cristale.
Ce tratezi prin reflexoterapie:
stres, migrene, insomnii, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresii, anxietate, atacuri de panica;
afectiuni hepato-biliare;
disfunctii sexuale (impotenta, frigiditate);
afectiuni digestive;
afectiuni renale;
probleme de circulatie a sangelui: hipertensiune, hipotensiune, arterioscleroza, dureri de picioare, guta;
infertilitate atat la femei, cat si la barbati;
tulburari endocrine: tiroida, paratiroide (caderi de calciu), suprarenale, deficiente de crestere la copii, reglarea ciclului menstrual, osteoporoza.
Contraindicatii:
Nu este recomandat sa apeleze la reflexoterapie:  persoanele cu hemoragii, rani la talpa piciorului, varice, cancer. Recomandam ca, pe toata durata tratamentului, sa renuntam pe cat posibil la tutun si alcool.
Reflexoterapia da rezulate sigure si de durata daca o combinam cu orice fel de miscare si un regim alimentar echilibrat.

Locație