Ai peste 30 de ani? Tenul si-a pierdut din volum? Mareste si ridica pometii cu injectare Acid Hialuronic DERMAFILL Volume Ultra! Obrajii capata volum si obtii efectul de lifting facial pentru un aspect intinerit si proaspat! Efecte de durata, reinjectare necesara dupa 12-18 luni

Lei 890 În loc de 2.000,00 Lei Cupoane comandate 19 Oraș Bucuresti
Discount 56% Site expirat

informații

DERMAFILL, filler-ul de origine franceza este nr. 1 in topul alegerilor clientelor. Creat pe baza noii tehnologii TIME-X de ultima generatie, a cincea mai exact, produsul final este un gel tridimensional pur format din lanturi puternice de Acid Hialuronic.
Ca urmare a faptului ca face parte din cea mai noua  generatie de produse se observa cresterea considerabila a remanentei in tesut a substantei injectate. Daca in cazul celorlalte fillere este necesara reinjectarea dupa 5-6 luni, in cazul Dermafill se recomanda o noua vizita pentru reinjectare la 12-18 luni.
Usor de utilizat si minim invaziv, indeplineste toate cerintele stricte prevazute de FDA si se ridica la standardele inalte de calitate, siguranta si puritate.
Rezultatele obtinute sunt sigure, imediate si de lunga durata. Clientele se bucura de o intinerire de aproape 10 ani in doar cateva momente si astfel isi mentin frumusetea, fara interventii chirurgicale dureroase si costisitoare.  
Beneficiile Acidului Hialuronic DERMAFILL
Hidrateaza - avand o structura speciala, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil si elastic, ce actioneaza adanc, in interiorul tesuturilor. Mentine astfel supletea si elasticitatea pielii. Totodata acidul hialuronic are proprietatea de a retine apa la suprafata pielii, oferind hidratare intensiva, de lunga durata. 
Umple ridurile - atunci cand este injectat, acidul hialuronic atrage molecule de apa si hidrateaza local, diminuand vizibil aspectul imperfectiunilor si al ridurilor. 
Mareste buzele - injectat in cantitati moderate, acidul hialuronic ofera volum natural buzelor si le contureaza, fara efecte secundare in momentul absorbtiei in piele.
Corecteaza liniile de expresie - elimina liniile fine, superficiale din jurul ochilor, gurii si fruntii
Corecteaza conturul facial - prin injectare, acidul hiluronic modeleaza si umple obrajii, oferind un aspect suplu, intinerit.
Desi este o procedura minim invaziva, in anumite cazuri poate prezenta cateva efecte secundare postinterventie. Acestea pot dura de la cateva ore, pana la cateva zile, in functie de organismul fiecarui pacient. 
inrosire locala;
invinetire;
umflare locala.
Acidul hialuronic este bine tolerat de organism si este lipsit de efecte secundare majore care pot da nastere infectiilor sau complicatiilor grave de sanatate.
Se elimina in mod natural din corp dupa maximum un an de la injectare.

Locație