Nutritie- rezolva-ti problemele de greutate cu Doctor Oana Ciuhureanu, tehnician in nutritie! Consult, 4 vizite, meniu personalizat pentru o luna! Afla care este alimentatia corecta pentru tine . Se poate opta pentru teleconsult

Lei 420 În loc de 650,00 Lei Cupoane comandate 16 Oraș Bucuresti
Discount 35% Site Valabil încă 46 de ore

informații

Garantia rezultatelor este chiar Doctor tehnician nutritionist Oana Ciuhureanu, a carei transformare radicala o puteti vedea in poza alaturata. 
Doamna doctor poveste foarte deschis despre experienta sa personala, tocmai pentru a te incuraja sa fii si tu deschis si sa intelegi ca si tu poti castiga lupta impotriva kilogramelor cu ajutor adecvat! 
"Ma infometam, apoi mancam o cantitate foarte mare de mancare, apoi imi parea rau si a doua zi o luam de la capat. Puneam mancarea pe post de recompensa sau cel putin pe post de confort. Mancarea era  pasiunea mea si tot  universal se invartea in jurul ei.
Raspundeam la emotiile dificile sau la cele pozitive, recurgand la consumul de alimente in mod excesiv , chiar si atunci cand in corp nu exista o foame fizica.
Regretul – aceasta era partea cea mai dificila din acest cerc, deoarece incepeam sa ma autoinvinovatesc, sa reget tot ceea ce am facut, simteam ca nu am nicio stapanire de sine." 
 

Locație