Imunitate de fier si reducerea inflamatiei cronice sau acute cu TERAPIE CU OXIGEN in Camera Hiperbara! Accelereaza procesul de vindecare naturala, amelioreaza durerile, insomniile si afectiunile respiratorii. Alege pachetele cu 1 sau 3 sedinte sau opteaza pentru 10 sau 20 de sedinte cu extra-discount!

Lei 99 În loc de 180,00 Lei Cupoane comandate 16 Oraș Bucuresti
Discount 45% Site expirat

informații

Ședințele în camera hiperbară sunt relaxante și plăcute, iar durata acestora variază în funcție de problema tratată și recomandările medicului specialist. Pacientul tratat are parte de intimitate și iși poate petrece timpul citind, ascultând muzică etc. În general, un tratament complet presupune un număr minim de 10 ședințe.
Camera hiperbară acționează la nivelul întregului organism și:
 
Facilitează difuzia oxigenului către țesuturile slab vascularizate sau lezate;
Stimulează producția de celule stem, accelerând procesul de vindecare;
Susține oxigenarea celulară și crește producția de elastină, încetinind procesul de îmbătrânire;
Crește imunitatea organismului și îl ajută să lupte contra infecțiilor produse de viruși și bacterii;
Accelerează procesul de vindecare în cazul fracturilor și problemelor aparatului osteoarticular
Anti-aging și recuperare sportivă
Tratamentul cu oxigen întreține frumusețea și reprezintă o metodă de recuperare eficientă pentru sportivi. La nivelul pielii, camera hiperbară acționează prin reducerea inflamațiilor și durerii, regenerarea celulară și accelerarea vindecării anumitor răni sau cicatrici.
În ceea ce privește medicina sportivă, o parte din funcțiile camerei hiperbare ajută sportivii să își recapete condiția fizică prin: reducerea inflamațiilor și durerilor, creșterea producției de colagen, vindecarea mai rapidă a contuziilor și leziunilor, dar și alte efecte benefice.

Locație