Slabit, tonifiere si eliminare celulita, toate intr-un singur antrenament – XBODY! Tonifiaza 90% din musculatura in timp record cu 3 sau 6 sedinte Xbody! Arzi pana la 2500 calorii si echivalezi 6 ore de antrenament conventional in doar 20 min de XBody cu antrenor personal!

Lei 128 În loc de 300,00 Lei Cupoane comandate 19 Oraș Bucuresti
Discount 57% Site expirat

informații

XBody EMS este un sistem de stimulare a muschilor prin impulsuri electrice (EMS – Electro Muscular Stimulation). Antrenamentul consta in sedinte foarte scurte de 20 de minute, min concepute de antrenori pentru fiecare client in parte dupa nevoile si cerintele acestuia.  In cadrul antrenamentului veti utiliza atat accesoriile de baza cat si accesorii de box si TRX Suspension system.
Antrenamentul XBody are rezultate extraordinare pentru tonifierea si/sau intretinerea musculaturii, preventia unor afectiuni medicale, reabilitare medicala post-traumatisme si reabilitare musculara dupa nastere.
Impulsurile transmise de catre aparatul de ultima generatie pe care il utilizam ajung la echipamentul special dedicat activitatii dvs. provocand contractii musculare. Aceste contractii musculare sunt identice cu miscarea propriu-zisa a muschilor in timpul depunerii unui efort.
Gradele de intensitate sunt disponibile, insa trecerea de la un nivel la altul se face treptat, antrenorul dvs. personal ocupandu-se de acest aspect important.

Locație