Slabeste localizat FARA BISTURIU! Profita de promotia limitata pentru 16 terapii de remodelare la super-pret: 8 sedinte de Presodrenaj la costum si 8 sedinte de LIPOLASER sau Electrostimulare! Reduci celulita, scazi in cm si conturezi silueta fara efort sau durere, la Z-Wellness!

Lei 129 În loc de 480,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 73% Site expirat

informații

Laserul de joasa intensitate, considerat "laser rece", este folosit de mai bine 30 de ani in medicina,iar acum este aplicat si in domeniul remodelarii corporale! Acesta topeste tesutul adipos instant, fiind o metoda de slabire alternativa, non invaziva si non agresiva a liposuctiei.
Scaderea in circumferinta si eliminarea localizata a depozitelor de tesut adipos (in acele zone in care nu reusita sa scapati de centimetri in plus nici cu diete nici cu sport) se numara printre beneficii alaturi de eliminarea aspectului de coaja de portocala.

In cadrul sedintelor de presodrenaj iti va fi stimulata circulatia sangvina si limfatica iar metabolismul celular va fi intensificat, astfel ca reziduurile rezultate din distrugerea celulelor adipoase cu terapiile mai sus mentionate si toxinele sunt eliminate rapid din organism.

Alege un loc pentru trup si suflet! Z - Wellness & SPA este in primul rand o oaza de liniste, de incarcare cu energie pozitiva, de relaxare totala!
Vei fi intampinata cu zambetul pe buze si cu cafea, ceai sau apa pecare le vei putea savura in receptia spatioasa.

Locație