Descopera magia Italiei intr-un City Break de poveste in Sorrento, AMALFI! Sejur 3 nopti, 17 – 20 noiembrie 2018, zbor + cazare, tarife de la 186 euro / persoana! Pregateste bagajul si hai in cea mai relaxanta vacanta!

Lei 869 Cupoane comandate 5 Oraș National
Discount 0% Site expirat

informații

Sorrento este pe Peninsula Sorrentină şi e celebru pentru coasta sa şi pentru numărul mare de vedete internaţionale ce-şi fac concediul acolo.
În primul rând, mergi în centru, în Piaţa Tasso şi, în partea dreaptă a podului, cum te uiţi la mare, este un Birou de informaţii turistice. Mergi acolo şi cere o hartă şi un ghid gratuite şi informaţii, dacă ai nevoie. Apoi, nu trebuie să ratezi următoarele:
Piaţa Tasso este dedicată poetului Torquato Tasso, autorul poemului “Jerusalem Delivered”. Iniţial, piaţa aceasta s-a numit “Largo del Castello”, după castelul care exista odată aici dar care a fost demolat în 1843. În locul lui este acum statuia Sfântului Antonio, protectorul oraşului.
Corso Italia este strada principală şi porneşte din spatele statuii iar paralelă cu aceasta, în partea stângă, este Via Pieta, stradă pe care încă mai sunt clădiri cu arhitectură medievală. Casa Venieroeste una dintre ele, cu o faţadă decorată cu plăci de mozaic galben şi gri. Via San Cesareo este strada principală a vechiului oraş şi îţi recomand să faci o plimbare de-a lungul ei când se lasă seara.
Pentru informatii, tarife, rezervari sau alte destinatii, contactati-ne pe e-mail izzy@izzybooking.ro  sau telefonic la 0725965322, 0317828583, 0317828585.

Locație