Dureri abdominale, balonare? Elimina problemele cu ajutorul HIDROCOLONOTERAPIEI! Opteaza pentru pachet cu 1, 3 sau 5 sedinte si beneficiezi si de 1 sedinta de tratament facial complet cu microdermabraziune si ultrasunete. Te bucuri de efectele detoxifierii naturale la Ozonosan!

Lei 170 În loc de 380,00 Lei Cupoane comandate 27 Oraș Bucuresti
Discount 55% Site expirat

informații

Cu ajutorul hidrocolonoterapiei se realizeaza curatarea intr-o maniera blanda a colonului de reziduri, paraziti, toxine, gaze, in acest mod realizandu-se o detoxifiere a intregului organism. Totodata se amelioreaza excelent starea generala a pacientului.
Hidrocolonoterapia ajuta la controlarea a numeroase boli precum cele digestive, dar si dermatologice precum: urticarii, alergii, iritatii cutanate, acnee, psoriazis, celulita.
De asemenea curatarea colonului prin hidrocolonoterapie ajuta pacientul inca dupa prima sedinta sa scada in greutate cateva kilograme.
Hidrocolonoterapia se realizeaza cu ajutorul unui aparat special, computerizat extrem de sigur, procedura devenind foarte usor de suportat pentru pacient.
De asemenea este important de mentionat ca hidrocolonoterapia trateaza si previne cancerul de colon,  sindromul colonului iritabil, disfunctii hepato-biliare, terapia bolii varicoase, cefalee, dureri menstruale, stari de depresie, iritabilitate, greata, disfunctii ale prostatei, cistite, anexite si ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine.

Locație