Efect de reintinerire instant FARA BISTURIU! Sterge ridurile sau mareste buzele cu injectare 1ml ACID HIALURONIC Lux Princess. Ideal pentru augmentare buze, corectarea ridurilor nazo-labiale, umplere cearcane sau corectarea pometilor. Procedura efectuata de medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie!

Lei 749 În loc de 1.600,00 Lei Cupoane comandate 2 Oraș Bucuresti
Discount 53% Site expirat

informații

Poti opta pentru:  marire buze,  marire-corectare pometi,  corectare riduri nazo-labiale, tratament de umplere a cearcanelor, volum si/sau contur buze. Filler-ul Princess (acid hialuronic)  foloseste o tehnologie unica SMART Corecction, utilizat pentru augmentarea nechirurgicala, pentru corectia ridurilor, imbunatatirea formei buzelor, conturarea fetei pe linia pometilor si a barbiei, corectarea pliurilor profunde. Efectul dureaza intre 6 si 12 luni, tratamentul putand fi repetat fara nici o problema dupa aceasta perioada.
Acidul hialuronic este o substanta non-invaziva, care se gaseste in mod natural in organismul nostru, dar care odata cu trecerea timpului si sub actiune luminii solare si a altor factori incepe sa dispara din organism. Acest lucru face ca pielea sa isi piarda structura si volumul, creand pliuri si riduri faciale nedorite - precum liniile " paranteza" din jurul gurii si nasului.
Utilizarea unui filler ce contine AHL este o cale eficienta si sigura de a reconstitui AHL-ului pierdut de piele, redandu-i volumul si netezind ridurile si pliurile cutanate.

Locație