Pentru un ten cu aspect proaspat, vizibil rejuvenat iti propunem oferta limitata cu 2/3 sedinte tratament facial cu Radiofrecventa, Drenaj limfatic facial realizat cu dispozitiv special si Ultrasunete cu aplicare fiola cu Acid Hialuronic! Vei vedea rezultatele rapid: ridurile sunt ameliorate, iar pielea isi recapata fermitatea si luminozitatea!

Lei 165 În loc de 550,00 Lei Cupoane comandate 6 Oraș Bucuresti
Discount 70% Site expirat

informații

Iar in doar 20 min de tratament, radiofrecventa are rezultate excelente pentru persoanele care doresc sa scape de riduri, de pielea “lasata” sau de tesutul adipos depus pe fata. Tonifierea si reducerea grasimilor de pe fata se obtin in cateva sedinte dar efectul este mentinut circa un an.
Ultrasunetele sunt microvibratii invizibile care patrund subcutanat 1-2 cm,reusind sa introduca substantele active din produsele aplicate ( seruri sau creme).
Efectele ultrasunetelor: hidratare intensa, elasticitate,luminozitate, atenuarea ridurilor si eliminarea cearcanelor, pilea devenind fina ca de bebelus.
Drenajul limfatic facial stimuleaza productia de colagen si elastina, ameliorand totodata imperfectiunile. Imbunatateste circulatia sangvina la nivelul fetei, gatului si decolteului si lasa pielea vizibil intinerita, cu aspect proaspat, tineresc.


 

Locație