Dr. HILMI iti recomanda sa faci anual investigatii de SCREENING GINECOLOGIC! Alege pachetul potrivit tie si asigura-te ca esti sanatoasa: pachet SCREENING (consult, eco transvaginala, Babes, secretie), pachet SCREENING + ecografie MAMARA BILATERALA sau, daca nu reusesti sa ramani insarcinata, iti recomandam pachet consult FERTILITATE cu Dr. HILMI!

Lei 79 În loc de 450,00 Lei Cupoane comandate 46 Oraș Bucuresti
Discount 82% Site expirat

informații

Examenul ginecologic completat de examenul de secretie realizeaza diagnosticarea corecta si la timp a bolilor cu transmitere sexuala (care pe langa disconfortul cauzat pot duce chiar la infertilitate si la rani pe col daca nu sunt tratate la timp), a infectiei cu Candida, etc. Poti fi si tu infectata cu diverse bacterii si virusi fara a prezenta simptome, infectia fiind in stadiu incipient.
Examenul Babes Papanicolau se efectueaza pentru a depista la timp problemele si modificarile celulare ale colului uterin, a infectiilor vaginale sau inflamatiilor. Scopul acestuia este diagnosticarea din timp a surprizelor extrem de neplacute pe viitor, in special a cancerului de col uterin.Ecografia transvaginala - metoda imagistica de investigare a organelor genitale interne, cu ajutorul ultrasunetelor. Se realizeaza cu ajutorul unei sonde ecografice speciale (prevazuta cu o minicamera) care se introduce in vagin. Permite vizualizarea organelor genitale interne (vaginul, uterul, trompele uterine, ovarele, endometrul, vezica urinara) si a unei sarcini incipiente.
 
Analiza secretiei vaginale poate oferi indicii importante privind sanatatea aparatului genital feminin. Modificarile de culoare, textura sau miros semnaleaza adesea infectii sau boli ginecologice ce pot fi tratate cu succes, cu conditia sa fie descoperite la timp. In acest scop, analizele de secretie vaginala trebuie efectuate periodic, pentru a descoperi eventualele probleme de sanatate in stadiu incipient.

Locație