Obtine un zambet ca la Hollywood cu ajutorul fatetelor ceramice Veneers! 2, 4 sau 8 fatete si scanare digitala la DentalARIA! Procedura minim invaziva este ideala pentru corectarea si mascarea imperfectiunilor dintilor din fata! Calitate excelenta, medici specialisti!

Lei 1.570 În loc de 4.508,00 Lei Cupoane comandate 6 Oraș Bucuresti
Discount 65% Site Valabil încă 40 de ore

informații

Fatetele dentare sunt ultima inovatie a stomatologiei moderne, de la vedete de televiziune la oameni obisnuiti , fatetele dentare au imbunatatit zambetele a milioane de oameni.
Clinica DentalARIA are o echipa de medici stomatologi cu o vasta experienta si pregatire de cel mai inalt nivel in domeniul esteticii dentare. Respectarea cu strictete a procedurilor de realizare a fatetelor (sedinta foto, modele de studiu, wax-up, intalnire cu tehnicianul) asigura pacientilor nostrii obtinerea rezultatelor estetice scontate.
Indicatii:
Dinti cu spatiere (strungareata)
Coloratii dentare (pete albe de fluor, pete de tetraciclina)
Dinti fracturati.
Dinti de dimensiuni inestetice
Dinti ca carii dentare inestetice
Dinti cu inghesuiri minore
Zambet gingival (gummy smile) – descoperirea gingiilor in timpul zambetului
Avantajele fatetelor dentare
Fatetele dentare nu necesita prepararea invaziva a dintilor, rezolva problema dintilor nealiniati pe arcada, coloratiile dentare, spatiile inestetice, plombe vechi colorate pe dintii frontali.
Durata de viata a fatetelor dentare
Fatetele dentare din ceramica au o durata ce poate ajunge pana la 15 ani. Pe langa calitatile estetice deosebite ale fatetelor dentare acestea prezinta si o rezistenta crescuta, deci cu o igiena orala personala adecvata si respectarea vizitelor periodice la medicul stomatolog fatetele dentare pot avea o viata lunga.
Durere dentara dupa aplicarea fatetelor?
Dintii ce urmeaza sa primeasca fatete dentare vor ramane vitali (fara scoaterea nervului), ceea ce presupune ca dintele va avea exact aceeasi rezistenta cu a unui dinte perfect sanatos.
Datorita minimei slefuiri a dintelui ce urmeaza sa primeasca fateta acesta nu va putea ramane sensibil la temperatura sau alti stimuli de orice natura. Fateta dentara fiind un strat subtire de ceramica ce acopera dintele poate rezolva problema sensibilitatii dintelui la rece sau la cald, la dulce sau la acru, fiind ca o bariera de protectie in jurul dintelui.

Locație