Slabesti 4 KG IN 4 SAPTAMANI! Revolutionarul Xbody iti transforma silueta in timp record! Alege 8 sau 10 sedinte de antrenament in functie de cat de intens vrei sa lucrezi si rezultatele nu vor intarzia sa apara! Antrenor personal Andreea Palade - sportiv de performanta - iti indruma fiecare pas!

Lei 219 În loc de 640,00 Lei Cupoane comandate 35 Oraș Bucuresti
Discount 66% Site expirat

informații

Prin intermediul aparatului XBody, rezultatele se vad intr-un timp foarte scurt. In doar 20 de minute, sunt lucrate toate cele 9 grupe de muschi, lucru greu de realizat in cadrul unui antrenament la sala de fitness.
Aparatul XBody are capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului intr-un mod eficient, activand 90% din sistemul muscular datorita antrenarii muschilor atat la suprafata cat si in profunzime.
 
In timp ce faci o serie de exercitii simple, cu impact redus, prin intermediul electrozilor muschii sunt stimulati suplimentar, astfel ca miscarile, desi sunt foarte usoare, sunt simtite foarte intens.
Antrenorul personal poate controla fiecare grupa de muschi prin ajustarea intensitatii, in functie de obiectivele individuale si de rezistenta sportivului.

Locație