Slabeste in cm si elimina ACUM celulita inestetica cu tehnologia revolutionara ELOS, VELASHAPE! Dupa 3 sedinte de tratament de 40 minute vei vedea rezultatele imediat! Pielea isi recapata fermitatea si elasticitatea, silueta devine mai supla si mai tonifiata si tu vei fi arata perfect in costumul de baie preferat!

Lei 350 În loc de 1.600,00 Lei Cupoane comandate 22 Oraș Bucuresti
Discount 78% Site expirat

informații

Aparatul VelaSmooth utilizeaza tehnologia elōs care a revolutionat metodele de lupta cu
celulita! Secretul sau consta in combinarea a 4 tehnologii diferite: energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si forta mecanica, prin intermediul rolelor mecanice, fiecare din ele targetand diferite probleme ale siluetei noastre: prezenta celulitei, grasimile acumulate, retentia de apa si de toxine, lipsa de tonifiere si de elasticitate, etc.
Prin cumularea celor 4 tehnologii, s-a reusit crearea unei tratament eficient ce vizeaza simultan toate problemele: celulita este dislocata si distrusa, straturile de grasime topite, grasimile rezultate si toxinele sunt drenate si eliminate, este stimulata regenerarea celulara si producerea de colagen! Forma aparatului si designul suprafetei care intra in contact cu pielea permit esteticienei sa actioneze precis si selectiv, pe zonele cu probleme.Rezultatele VelaSmooth sunt: combaterea celulitei, imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, conturarea si tonifierea zonelor afectate de celulita, precum soldurile, abdomenul, linia bratelor sau a gatului. Vezi mai multe detalii si la Conditii de utilizare si Descriere.

Locație