Ten curat, intens hidratat cu metoda non-invaziva de curatare a epidermei – MICRODERMABRAZIUNEA cu cristale de diamant! Prinde oferta pentru 3 sedinte de tratament facial recomandat pentru regenerarea celulara si stimularea productiei de colagen. Include si drenaj facial, ultrasunete si masaj facial!

Lei 109 În loc de 520,00 Lei Cupoane comandate 3 Oraș Bucuresti
Discount 79% Site expirat

informații

Se vor efectua 3 vizite la salon, astfel:
Sedinta 1 include: demachiere + tonifiere, MICRODERMABRAZIUNE, drenaj facial, ultrasunete si masaj facial
Sedinta 2 include: demachiere + tonifiere, drenaj facial, ultrasunete si masaj facial
Sedinta 3 include: demachiere + tonifiere, MICRODERMABRAZIUNE, drenaj facial, ultrasunete si masaj facial
Indiferent de cremele pe care le aplici pentru ten acasa, pentru a avea rezultate prin absorbtia substantelor active, este necesar sa cureti tenul de celule moarte si impuritati. De aceea este recomandat ca la 2-4 saptamani sa faci o sedinta de microdermabraziune care indeparteaza un strat superficial de piele si curata in profunzime porii, eliminand si punctele negre.Tegumentul este obligat sa se regenereze si astfel  produce celule noi, sinteza de colagen in derm creste de asemenea, circulatia sanguina in piele este stimulata si este marita absorbtia substantelor active aplicate ulterior prin ultrasunete.


 
 
 

Sedinta de ultrasunete faciale, are efect de lifting, redand fermitatea si elasticitatea pielii. Totodata atenueaza ridurile, cicatrizeaza cosurile si micile imperfectiuni ale dermei, elimina cearcanele, tenul devenind fin ca de bebelus.
Noua ne-a placut foarte mult salonul si ti-l recomandam si tie!

Locație