Da jos kilogramele in plus, arde caloriile si tonifiaza musculatura cu antrenament fulger – XBODY, rapid si eficient! ! Prinde oferta pentru 1 luna ANTRENAMENT NELIMITAT, in interval DayTime sau FullTime si pune sangele in miscare cu cea mai tare tehnologie fitness!

Lei 299 În loc de 700,00 Lei Cupoane comandate 15 Oraș Bucuresti
Discount 57% Site expirat

informații

EMS este capabil de a intensifica acest proces pentru a ajunge la straturile musculare profunde, care sunt greu de activat prin metodele conventionale de antrenament. Acest lucru se realizeaza prin aplicarea electrozilor direct pe piele, deasupra muschiului.
In timp ce faci o serie de exercitii simple, cu impact redus, prin intermediul electrozilor muschii sunt stimulati suplimentar, astfel ca miscarile, desi sunt foarte usoare, sunt simtite foarte intens.
Antrenorul personal poate controla fiecare grupa de muschi prin ajustarea intensitatii, in functie de obiectivele individuale si de rezistenta sportivului.
Prin intermediul aparatului X-Body, rezultatele se vad intr-un timp foarte scurt. In doar 20 de minute, sunt lucrate toate cele 9 grupe de muschi, lucru greu de realizat in cadrul unui antrenament la sala de fitness.
Aparatul X-Body are capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului intr-un mod eficient, activand 90% din sistemul muscular datorita antrenarii muschilor atat la suprafata cat si in profunzime.

Locație