Injectare 25 sau 50 unitati Toxina Botulinica! Stege semnele imbatranirii, elimina ridurile si recapata-ti fermitate pielii! Alege 25 unitati pentru 1 zona sau 50 unitati pentru toata fata! Procedura efectuata in siguranta de medic primar in chirurgie plastica si estetica

Lei 399 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 16 Oraș Bucuresti
Discount 56% Site expirat

informații

Amelioreaza ridurile prin relaxarea muschilor si blocarea impulsurilor nervoase care duc la formarea cutelor in piele! Este ideal pentru a trata zona fruntii, zona intersprancenara, zona perioculara (cunoscuta ca si laba gastii) dar si pentru tratarea ridurilor sin jurul gurii.
Prin injectarea toxinei botulinice in jurul gurii, pe langa estomparea ridurilor, aceasta are si efectul de marire a suprafetei rosii a buzelor, de ridicare a colturilor gurii.
Durata tratamentului (procesul de injectare efectiva a toxinei botulinice) este de cateva minute si de regula nu necesita anestezie. La cerere se poate folosi o anestezie locala sub forma de crema cu lidocaina.
Efectul maxim al tratamentului cu toxina botulinica devine vizibil la 2- 4 zile de la injectare si dureaza aproximatic 4-6 luni. Cu fiecare reinjectare ridurile reapar mai putin adanci, pe masura ce muschii “invata” sa se relaxeze, iar distant intre injectari creste. Dupa 3 ani de tratamente regulate va fi suficient un tratament pe an.

Locație