Slabire localizata cu MEZOTERAPIE CORPORALA cu pistol, 3 sedinte tratament injectabil! Topeste localizat depunerile adipoase, actioneaza direct asupra cauzelor celulitei si imbunatateste aspectul pielii. Procedura efectuata de Dr. Klara Bancila, medic specialist chirurgie plastica, estetica si reconstructiva!

Lei 590 În loc de 1.350,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Bucuresti
Discount 56% Site expirat

informații

Mesoline Slim este singura formula pentru care este dovedit stiintific ca topeste grasimea. Este ideala pentru topirea depozitelor localizate de pe coapse, picioare, genunchi, dar si de pe abdomen, barbie, gat. Tratamentul necesita in medie 3-6 sedinte, in functie de situatia fiecarui pacient si de asteptarile acestuia.
Depozitele de grasime sunt eliminate din organism si nu reapar in alte zone ale corpului, cum se intampla dupa liposuctie. Practic ca efect al mezoterapiei, se formeaza ”memoria celulara” care permite ca dupa terminarea tratamentului sa nu mai acumulezi grasime în zona tratata.
Tratamentul se aplica prin microinjectii, sunt putin dureroase si nu necesita timp de recuperare. Acest cocktail lipolitic si anticelulitic, ajuta foarte mult la remodelarea si conturarea corpului prin stimularea circulatiei, reducerea retentiei de lichide si metabolizarea grasimilor.
Mezoterapia conventionala cu pistol este o terapie moderna, mult mai putin dureroasa decat cea cu ace, este o metoda de injectare mult mai sigura si mai precisa, asigura un grad de confort mai mare pentru pacient si tot procesul este mai rapid.
Produsele Mesoline sunt produse in Luxemburg, in conformitate cu cele mai inalte standarde europene, fiind controlat fiecare pas al procesului de fabricare. In formula sunt folosite ingrediente inovative de ultima generatie.
Dorinta de a imbunatati aspectul facial, al corpului si construirea aspectului tanar sunt scopurile care au facut din chirurgia plastica, estetica si reparatorie unul din cele mai provocatoare domenii ale medicinii. Dr. Klara Bancila  va ofera posibilitatea de a va bucura de realizarile acestui domeniu intr-un cadru care pune accentul pe siguranta, confort si eficienta cost / calitate.

Locație