IGIENIZARE DENTARA la cel mai bun pret! Prinde oferta! Alege pachet pentru 1 sau 2 persoane si beneficiezi de pachet complet ce include: consultatie si plan de tratament personalizat, detartraj ultrasonic si periaj profesional pentru ambele arcade! Caradent Dental Offices - servicii la standarde inalte intr-o locatie ultracentrala!

Lei 25 În loc de 400,00 Lei Cupoane comandate 33 Oraș Bucuresti
Discount 94% Site expirat

informații

Tartrul reprezinta placa bacteriana mineralizata. Aparitia tartrului este favorizata de numerosi factori, printre care: lipsa unei igiene orale corecte, alimentatie dezechilibrata, dinti incalecati, plombe sau lucrari dentare retentive, afectiuni generale.
Detartrajul indeparteaza tartrul de pe dinti si de sub gingii , reducand astfel numarul bcateriilor si prevenind aparitia bolilor paradontale. Detartrajul cu ultrasunete, cat si cel manual, nu afecteaza structura dintelui!
Periajul profesional este o măsură preventivă realizată doar în cabinetul de medicina dentara, de către medicul stomatolog, care are scopul de a completa metodele de igienă orală pe care pacientul şi le poate aplică singur, acasă.
În funcţie de corectitudinea şi eficienţa igienei dentare, precum şi a riscului individual de apariţie a cariei dentare, constatate de către medicul dentist, pacientului i se va propune un plan de control al igienei orale, prin vizite regulate, la 3-6 luni.

Locație