Foarte eficient! Remodeleaza formele si elimina celulita cu 10 sedinte TRATAMENT ENDERMOLOGIC Vela - tehnologie ce lucreaza concomitent cu 4 terapii: Radiofrecventa, Lumina Infrarosie, Vacuum si Masaj cu role mecanice! Pentru rezultate si mai rapide alege pachete ce include si impachetari anticelulitice!

Lei 300 În loc de 650,00 Lei Cupoane comandate 54 Oraș Bucuresti
Discount 54% Site expirat

informații

Echipamentul de remodelare corporala Vela V9 reuneste 3 tipuri de tehnologii (electro optical synergy) intr-un singur aparat:
- Lumina infrarosu (IR) care incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime – acţiune asupra septelor fibroase- Radio frecventa Bi-polara (RF) care incalzeste tesului pana la 15 mm adancime-acţiune asupra ţesutului adipos- Vacuum care asigura livrarea precisa a energiei- Masajul cu role mecanice care tonifiaza masajul- produce vasodilatia
Beneficiile masajului endermologic aduse de Vela V9 sunt următoarele:
-diminuează aspectul de coaja de portocala,atât celulita fibroasa cât și cea endematoasa 
-stimulează refacerea fibrelor de colagen și de elastina, ceea ce înseamnă ca reda fermitate pielii 
-drenează, adică ne ajută să eliminam surplusul de apa din organism 
- stimulează circulația sangvina 
- diminuează vergeturile
-îmbunătăţește circulaţia sanguină locală şi stimulează metabolismul local, aducând în organism un flux crescut de oxigen şi nutrienţi.
La Sandal Spa tratam cu Vela  rapid zonele afectate de celulită, îmbunătățește semnificativ aspectul pielii și reduce în mod vizibil surplusul de grăsime din cele mai problematice zone ale corpului: abdomen, fese, șolduri, coapse, brațe, spate.
Pentru tratament se vine de 3 ori pe săptămână, cu o pauza de o zi intre ședințe. Nu se recomanda în fiecare zi deoarece poate agresa pielea si nu se elimina toxinele, formandu-se un circuit în interiorul organismului care dauneaza ficatului.
Rezultatele încep sa apară după 4-5 ședințe când textura pielii se schimbă, scoate la suprafață tot ce este în profunzime,iar după 6 ședințe încep sa apară primele rezultate : scăderea în cm , diminuarea aspectului de coaja de portocala.
Este foarte important sa se consume lichide (apa) pentru ca toate toxinele se elimina prin urina.
După primele ședințe prima urina de dimineață va avea un miros mai urat cu o culoare mai închisă. Asta însemna că se elimina toxinele. 

Locație