Epilare definitiva FULL BODY cu Laserul cu Dioda VERSUS, cel mai nou dispozitiv care te scapa de parul nedorit pentru totdeauna! Alege 1, 2 sau 3 sedinte de tratament sigur,eficient, nedureros si fara efecte secundare!

Lei 499 În loc de 1.600,00 Lei Cupoane comandate 24 Oraș Bucuresti
Discount 69% Site expirat

informații

Dioda Laser Versus este cea mai noua tehnologie, care imbina toate caracteristicile esentiale epilarii cu laser: siguranta, eficienta garantata si durere inexistenta.
Laserul foloseste o raza concentrata pe zona tratata. Aceasta raza este absorbita de melanina, pigmentul care da culoare firului de par. Laserul emite un puls pentru o fractiune de secunda, permitand firului de par sa absoarba lumina si sa se incalzeasca. In timp ce se incalzeste radacina firului de par este distrusa, impiedicand astfel posibilitatea de regenerare a firului de par. Datorita suprafetei mari a manipulului laser sunt tratate un numar mare de fire de par odata, asigurand o viteza mai mare de tratament fata de metodele traditionale de epilare. Totodata, datorita celor mai noi si mai calitative tehnologii, interventia este nedureroasa, astfel clientul imediat dupa tratament poate sa isi reia activitatea.

Locație