Jos colaceii de grasime, joc celulita inestetica! Spune STOP! Cu 20 sau 40 de proceduri de remodelare corporala iti transformi complet silueta! Combinatia imbatabila dintre DERMOCELL, Electrostimulare, Fast Slim si impachetari la cald este pregatiti special pentru nevoile tale!

Lei 169 În loc de 1.075,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Bucuresti
Discount 84% Site expirat

informații

Revolutionarul aparat DermoCell Expert distruge celulita instant! Straturile de grasime sunt defibrozate iar adipocitele sunt mai usor de eliminat, retentia de apa si toxinele sunt reduse la minim, iar drenajul limfatic este accelerat. Prin accelerarea microcirculatiei locale, tratamentul cu DermoCell permite refacerea tesutului atrofiat si imbunatateste tonicitatea musculaturii.
Electrostimularea si Fast Slim iti tonifica musculatura, echivaland cu zeci de ore de antrenament intens in cateva zeci de minute.
Impachetarile la cald  sunt eficientate atat pentru combaterea celulitei cat, pentru scaderea in centimetri si eliminarea toxinelor din organism.
Te invitam sa afli ai multe detalii despre procedurile incluse in acest pachet si beneficiile aduse de acestea in sectiunea DESCRIERE.

Locație