Estetica excelenta cu Coroana integral ZIRCONIU, prin frezare computerizata cu tehnologia CAD-CAM! Prelucrare precisa si finisaj impecabil la Centro Italiano di Implantologia din Spitalul Monza!

Lei 800 În loc de 1.500,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 47% Site expirat

informații

Zirconiul (mai exact oxidul de zirconiu) este cel mai rezistent material disponibil la aceasta ora pentru realizarea lucrarilor dentare! Avantajul lucrarii din zirconiu integral este absenta metalului, ceea ce garanteaza o coroana usoara, cu o transluciditate naturala si un rezultat care arata ca dintii tai, dar mult mai bine! In plus, coroanele sunt procesate computerizat, cu ajutorul unor aparate de inalta precizie.
Coroanele din zirconiu sunt varianta optima in cazul in care ai fracturi dentare, dinti devitalizati sau care nu pot fi albiti, inghesuiri dentare minore netratate ortodontic sau alte probleme de natura estetica.
Oxidul de zirconiu este biocompatibil! Nu determina reactii gingivale, nu afecteaza alte tesuturi si e o varianta sigura pentru pacientii care sunt alergici la metal.

Spitalul Monza este o unitate medicala conceputa dupa cele mai inalte standarde internationale pentru spitalurile private. Terapia de nivel spitalier ofera cele mai bune rezultate si cea mai mare siguranta chiar daca este vorba de problemele stomatologice uzuale.
 

Locație