Primul pas pentru o piele sanatoasa! Afectiunile dermatologice necesita tratament personalizat. Te asteptam asadar la medicul dermatolog pentru un diagnostic corect. Pachetul include consult, dermatoscopie extinsa, initiere proceduri, prescriere tratament si consiliere!

Lei 95 În loc de 150,00 Lei Cupoane comandate 8 Oraș Bucuresti
Discount 37% Site expirat

informații

La Centrul Medical MEMORMED vei gasi diagnostic si tratament pentru o gama larga de afectiuni dermatologice, printre care se numara acneea, hiperpigmentarile, eczemele, psoriazisul, pitiriazisul, rozaceea, pielea uscata, pruritul, infectiile micotice si bacteriene, dermatita, tumoretele benigne si tumorile pielii etc.
Dupa caz, medicul specialist poate recomanda o serie de investigatii si analize in scopul aplicarii unui tratament personalizat si cat mai eficace. Primul pas spre rezolvarea problemelor este insa consultul de specialitate si o investigatie numita dermatoscopie, cu ajutorul carora medicul de specialitate poate stabili urmatoarele etape de tratament.
Dr. Delia Morar - medic primar Dermato-Venerologie, competenta Dermato-Cosmetologie si Management Sanitar, membru al Societatii Romane de Dermatologie, cu bogata experienta stiintifica.

Locație