Tonus, fermitate, reconturare cu revolutionarul LPG CELLU M6! Spulbera celulita si topeste colaceii de grasime cu 10 sau 20 de sedinte LPG si presoterapie medicala la elegantul centru Boutique Medical Spa!

Lei 399 În loc de 800,00 Lei Cupoane comandate 22 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site expirat

informații

ENDERMOLOGIA este o tehnica exclusiva de stimulare celulara prin mecanotransductie. Creata de LPG, asigura un tratament 100 % natural, transformand tesutul conjunctiv in scopuri estetice sau terapeutice.
Sistemul LPG Cellu M6 Integral nu doar netezeste orice celulita sau remodeleaza
formele inestetice ci revolutioneaza prin tratamente de adevarata remodelare a intregii siluete, chiar si a tesuturilor cu probleme.
Tehnica LPG Lipomassage consta in stimularea adipocitelor pentru a ajuta la eliminarea treptata a grasimilor.
Tratamentul unic de Lipomassage actioneaza la suprafata tesutului cutanat inducand un raspuns bio-chimic.
Procesul biologic numit mecanotransductie stimuleaza adipocitele pentru a declansa eliberarea grasimilor localizate si reducerea celulitei. Tehnica elimina grasimile profunde rezistente la dieta si la sport.
■ Cu o consiliere preliminara, acordam clientului o atentie deosebita in ceea ce priveste obiectivele si morfologia, folosind o metoda de evaluare specifica LPG■ Noile tratamente create de LPG Research propun solutii personalizate pentru fiecare obiectiv■ Printr-o noua tehnica de actiune, Cellu M6 Integral imbunatateste actiunea de remodelare. Dupa cum stim, desi este dificila operarea in anumite zone ale corpului (coapsele interne, “banana”), sesiunile de masaj nu au fost niciodata asa intense.■ In timpul tratamentului, toate protocoalele sunt focusate pe Fermitate, pe “Anti-Aging Corporal”, pas concludent in fiecare tratament.
Acum este posibil sa slabesti acolo unde doresti folosind o reactivare naturala a celulelor adipoase.
Cu ajutorul LPG Cellu M6 Integral celulele pot invata a doua oara ceea ce nu pot sa mai faca, pentru a reeduca organismul si pentru a accelera procesele celulare care s-au incetinit.
REZULTATE VIZATE:➔ grasimea profunda si incapatanata este eliminata, silueta este remodelata➔ formele sunt re-sculptate➔ pielea este ferma, tonifiata➔ celulita este netezita, pielea este catifelata
PRESOTERAPIA este o metoda terapeutica utilizata in mod obisnuit in fizioterapie si in medicina estetica si care, pe langa un masaj specializat, stimuleaza circulatia sangelui prin presarea unor zone diferite ale corpului. Presoterapia este una dintre cele mai bune metode complementare de a scapa de celulita, de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism si de a scapa de picioarele umflate, grele si reci. Presoterapia are efecte deosebite in slabire, ajutand la eliminarea fiziologica a cantitatii de apa in exces din organism.
Aceasta tehnica – presoterapia – utilizeaza aer ce umfla elementele de tratament ale sistemului cu o presiune determinata, potrivita partii de tratat, tehnicii alese si problemei medicale.
Un prim beneficiu al presoterapiei este reintoarcerea venoasa necesara acelora dintre dumneavoastra care au o circulatie deficitara manifestata prin picioare reci, crampe si carcei nocturni. Inima pompeaza sangele catre picioare insa, pentru ca efectul sa fie invers, pentru a ajunge din nou la inima, sangele lupta cu gravitatia. Pentru ca acest lucru sa se intample in mod corect, dumneavoastra ar trebui sa petreceti zilnic cateva minute cu picioarele ridicate mai sus decat nivelul capului. Si, cum programul zilnic este din ce in ce mai incarcat, petrecand tot mai mult timp la birou si in masina, va sfatuim sa apelati cu incredere la presoterapie, ce va realiza acest lucru pentru dumneavoastra.
Un alt beneficiu este cel al drenajului limfatic. Atunci cand acizii grasi din organism sunt fie topiti, fie mobilizati prin diverse proceduri, cel mai bine pentru corp ar fi ca acestia sa fie si eliminati prin drenaj pentru a preveni redistribuirea lor in alte zone ale corpului. Eliminarea acestor toxine devine astfel o necesitate.
Centura abdominala este extrem de utila prin masajul circular pe care il realizeaza si prin faptul ca ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal. De altfel, una dintre indicatiile terapeutice ale acestui procedeu este si constipatia, cunoscandu-se faptul ca, prin sedinte saptamanale, se amelioreaza metabolismul si se ajuta la intarirea sistemului imunitar.
Presoterapia mai este utilizata in tratarea celulitei, a flebitei, in fizioterapie, in actiuni de vindecare sau de cicatrizare a tesuturilor, de exemplu dupa interventii de genul lipoaspiratii sau in relaxarea organismului.
Fiind un procedeu bland, presoterapia poate fi folosita chiar si in cazul femeilor insarcinate (doar pentru picioare, bine-nteles), ameliorand starea picioarelor grele si umflate.
Recomandam 2-3 sedinte pe saptamana cu durata 20 – 40 minute, in functie de zona si problemele existente. Un costum special pentru presoterapie este necesar sa-l purtati pe durata sedintei.
Pentru intretinere, dupa finalizarea tratamentului, este recomandata o sedinta de presoterapie pe saptamana.
Indicatii pentru presoterapie:
• stimularea circulatiei venoase si limfatice
• reducerea progresiva a celulitei
• favorizeaza eliminarea excesului de grasime
• imbunatateste nutritia si restabileste elasticitatea pielii
• previne trombozele
• dupa interventii cosmetice chirurgicale pentru a restabili circulatia in zona afectata, dupa liposuctie si liposculptura
• circulatia proasta, picioare reci
• tranzit intestinal lesnes, constipatii
• actioneaza global impotriva stresului si induce starea de bine

Locație