Aparitiile spectaculoase si siluetele super-slim sunt datorate revolutionarului antrenament VISION BODY! Antreneaza-te intensiv si slabeste eficient cu abonamentul de 1 LUNA NELIMITAT! Incearca si tu cea mai avansata tehnologie EMS folosita la nivel global de sportivi de performanta

Lei 329 În loc de 545,00 Lei Cupoane comandate 15 Oraș Bucuresti
Discount 40% Site expirat

informații

Ce este VISION BODY ?
O tehnologie absolut noua, unica si incomparabila, o noua inovatie in materie de antrenament prin *Stimularea Electrica Musculara (*EMS), dezvoltata, construita, testata si certificata in Germania. Aceasta tehnologie este folosita cu succes la nivel global de catre sportivii de performanta, antrenandu-se de 18 ori mai eficient decat prin metodele clasice.
Tehnologia EMS prin Vison Body este singura tehnologie care permite antrenarea multipla a mai multor persoane in acelasi timp, fiind controlata de un singur sistem.
Stai prea mult timp pe scaun? Conduci foarte mult și spatele te deranjează? Ai probleme cu coloana? Vision Body este solutia. Vision Body iti echilibreaza intreg sistemul muscular datorita faptului ca aplicarea impulsurilor are loc si pe muschii mai putin dezvoltati.

Vision Body nu pune presiune pe articulatii! Cu ajutorul tehnologiei EMS si a echipamentului VisionBody, muschii sunt lucrati in profunzime, neexistand nicio presiune pe articulatii. In cazul antrenamentelor traditionale, articulatiile si ligamentele sunt stimulate foarte mult, ceea ce nu este un lucru tocmai dorit.
Un antrenament EMS Vision body este si cel mai eficient antrenament anti-celulitic!
Pentru mai multe detalii si programul centrului verificati sectiunea "Descriere", respectiv sectiunea "Conditii de Utlizare"!

Locație