Anti-celulita, pro-fermitate – RADIOFRECVENTA TRIPOLARA iti transforma silueta! Alege 9 sau 18 sedinte de Radiofrecventa si Presodrenaj pentru eficienta maxima si rezultate garantate, la centrul de lux Forever20, Floreasca!

Lei 280 În loc de 580,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 52% Site expirat

informații

Radiofrecventa tripolara reprezinta o tehnologie de ultima generatie, ultraeficienta, in  tratamentul imbatranirii cutanate.
Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta pielea din interior. Acestea conduc o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor (ajunge pana la 60-65 grade in interiorul tesutului, in timp ce la suprafata pielii atinge doar 40-42 grade). Are loc contractia fibrelor de colagen si elastina, care intind pielea si actioneaza precum un corset. Concomitent cu aceasta contractie are loc si drenajul grasimilor din celulele grase ce duce la reducerea depozitelor de grasime.
Tratamentul corporal cu radiofrecventa tripolara contureaza si redefineste liniile siluetei, tonifiaza, netezeste si ridica tesuturile. Rezultatele sunt eliminarea celulitei, reducerea grasimii localizate, eliminarea toxinelor si lichidelor, refacerea conturului corporal, tonifiere profunda, stimularea producerii de colagen, reducerea vergeturilor, imbunatatirea metabolismului celular.
Forever20 este un centru de estetica faciala si remodelare corporala care ofera servicii specializate la un standard inalt de calitate si profesionalism intr-un cadrul elegant si rafinat in zona Floreasca.

Locație