COMBO - Arzi caloriile si te relaxezi la masaj la BeFit Budapesta! Tonifiaza musculatura cu 8 sedinte de antrenament Just Fit EMS si detensioneaza-te asa cum meriti cu 8 sedinte de MASAJ anticelulitic sau de relaxare!

Lei 550 În loc de 750,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 27% Site expirat

informații

Tehnologia Wireless Just Fit EMS
Termenul EMS este abrevierea sintagmei Electro-Muscular Stimulation sau Stimularea electrica a musculaturii, si este o metoda de activare a muschilor prin intermediul unui impuls, implicand 92% din fibrele musculare ale corpului.
JustFit este o tehnologie EMS wireless care ofera libertate deplina de miscare si mai multa mobilitate, astefel incat in timpul antrenamentului va puteti concentra doar pe exercitii fara a mai fi incurcat de cabluri de conexiune sau veste greoaie.
Sedintele Justfit la Befit Budapesta sunt efectuate alaturi de personal calificat, cu studii superioare si extrem de prietenos, care va avea grija ca obiectivele fiecarui client sa fie atinse fara ca antrenamentul sa fie o corvoada, ci o placere.
BENEFICII
Scaderea in greutate prin arderea grasimilor
Toniefiere
Economisesti timp
Creste masa musculara
Ameliorarea durerilor de spate
Echilibrarea sistemului muscular
Reduce celulita
 
  Masajul anticelulitic este una din cele mai eficiente  metode de diminuare si eliminare a celulitei. Stimuleaza circulatia sanguina si limfatica locala,  actionand direct asupra straturilor superficiale ale pielii. Pielea ta devine mai supla si mai elastica iar aspectul de coaja de portocala este eliminat. Masajul  se efectueaza local, in zonele afectate de celulita (de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen). 
Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor, creeaza o stare de relaxare totala, imbunatateste circulatia limfatica si  sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.  

Locație