Senzualitatea buzelor si tenul perfect sunt semnele tineretii! Alege UMPLERE SANTURI NAZOGENIENE si/sau AUGUMENTARE BUZE cu injectare 1 sau 2 ml Acid Hialuronic Regenyal!

Lei 650 În loc de 950,00 Lei Cupoane comandate 16 Oraș Bucuresti
Discount 32% Site expirat

informații

In general 1 ml de acid hialuronic este suficient pentru umplere / contur buze sau pentru tratament o zona limitata a fetei (umplere riduri pentru anumite zone ale fetei sau pentru umplere santuri nazogeniene). Pentru un ten matur, cu mai multe zone pe care au aparut ridurile, pentru un rezultat optim se pot folosi in general 2 ml de acid hialuronic. Puteti cumpara de asemenea oferta cu ml pentru a o folosi si pentru buze si pentru zone ale fetei.
Efectul benefic, nemaintalnit al Acidului Hialuronic consta in abilitatea de mentinere a nivelului optim de hidratare. 
Avand o capacitate de retinere a apei mai mare decat a oricarui alt ingredient natural, Acidul Hialuronic joaca un rol esential in lupta impotriva semnelor imbatranirii. Hidratarea intensiva este cheia aspectului tanar! 
Important de mentionat este faptul ca face minuni in diminuarea ridurilor si aspectului uscat al tenului, care - netinut sub control - acutizeaza imaginea batranicioasa a pielii. 
Textura lejera a Acidului Hialuronic, faca ca acesta sa nu reprezinte o problema pentru tenul gras si este suficient de blanda cu pielea, nefiind o problema nici pentru tenul sensibil. 
 
Acidul Hialuronic poate fi folosit cu incredere si in timpul sarcinii si alaptarii. 
Totodata, ofera aparare antioxidanta impotriva daunelor radicalilor liberi si reduce inflamatia.

Locație