Distractie si adrenalina in ZBOR CU PARAPANTA in tandem, la 1200m altitudine in zona Brasov! Incearca ceva ce nu ai mai experimentat pana acum! Beneficiezi de instruire oferita de o echipa de profesionisti, asa ca nu ai motive sa te temi. Nu rata oferta, e sansa ta sa privesti lumea de sus!

Lei 155 În loc de 300,00 Lei Cupoane comandate 201 Oraș National
Discount 48% Site expirat

informații

Nu ai nevoie de experiența anterioară, nu contează foarte mult forma fizică și nici vârsta. Trebuie doar să îți dorești să zbori! Înainte de zbor vei primi un scurt instructaj astfel încât să înțelegi procedurile de decolare, manevrele din timpul zborului, precum și aterizarea. Echipamentul de protecție este asigurat, însă sunt necesare haine comode (bluză cu mânecă lungă, geacă, pantaloni lungi) și încălțăminte adecvată (recomandăm ghetele sau bocancii cu o fixare a gleznei cât mai bună).
Este foarte important să înțelegi că ne dorim să te bucuri de un zbor în deplină siguranță și – din moment ce depindem de condiția meteo - zborul tău va fi programat într-o zi fără turbulențe, care să ne permită să îți oferim o experiență de neuitat.
Informatii utile:
  locație: Bunloc – Săcele, Jud. Brașov
  durata zborului (poate varia funcție de condiția meteo): 10 – 30 minute
  prețul biletului de transport pe cablu nu este inclus
  greutatea maximă a pasagerului: 110 kg
  experiența anterioară nu este necesară, însă se recomandă ca forma fizică a pasagerului să fie acceptabilă
  acest tip de activitate nu este recomandat persoanelor care au rău de mișcare sau înălțime, persoanelor care au probleme cu inima, picioarele sau gleznele
  echipamentul de zbor (casca de protecție, combinezon, seletă) va fi asigurat de către instructorul-pilot, împreună cu instructajul necesar zborului
 
 * Va informam ca TELESCAUNUL ESTE IN REVIZIE pana pe data de 03 noiembrie 2018. 
Punct de întâlnire- Telescaun Bunloc    
Cum se ajunge la Bunloc?
Directia Bucuresti - Brasov - Din DN1 dupa ce treceti primul pod la intrarea in Brasov, faceti prima la dreapta, pe langa reprezentanta BMW.
Directia Brasov - Bucuresti - Din DN1, dupa benzinaria OMV, faceti prima la stanga, pe langa reprezentanta BMW si campingul Darste.
 
Daca ajungeti cu trenul in gara Brasov puteti opta pentru autobuzul 17 ( Gara -> Darste) sau pentru un taxi ( Gara -> Telescaun Bunloc)

Condiții de utilizare

 

Locație