Incarcatorul laptopului iti face surprize? Cu 119 lei in loc de 189 de lei primesti incarcator nou pentru Laptop Dell, Alienware, IBM, Lenovo, Samsung, Sony Vaio.

Lei 119 În loc de 189,00 Lei Cupoane comandate 0 Oraș National
Discount 38% Site ideals.ro expirat

informații

Incarcatorul laptopului iti face surprize? Cu 119 lei in loc de 189 de lei primesti incarcator nou pentru Laptop Dell, Alienware, IBM, Lenovo, Samsung, Sony Vaio.

Valabilitatea ofertei:Voucherul este valabil pana la data de 22 iunie 2012.

Cate vouchere pot folosi:Poti cumpara oricate vouchere doresti dar poti folosi in nume propriu numai unul, restul le poti face cadou.

Contact:Pentru informatii si programari, contactati AioTech Data Consult la numarul de telefon: 0745.87.35.04

Descrierea ofertei:

Cand ai nevoie de laptop il deschizi, apesi pe buton si… NIMIC! Laptoul nu mai vrea sa porneasca! Il verifici sa vezi care este problema si in final o gasesti: incarcatorul s-a stricat. Cu doar 119 lei in loc de 189 de lei poti avea un incarcator nou pentru laptopul tau Dell, Alienware, IBM, Lenovo, Samsung sau Sony Vaio, doar de la AioTech Data Consult.

Inainte de a comanda un produs va rugam sa contactati AioTech Data Consult pentru a va asigura de compatibilitatea produselor.
In situatia in care produsul ales nu este pe stoc se pot aduce, la comanda, in 15 zile .

AioTech Data Consult
Suntem o companie experimentata si dinamica care isi propune sa vina in ajutorul dumneavoastra pentru solutionarea problemelor legate de domeniu IT , oferind servicii de inalta calitate, complexe dar si o reducere semnificativa a costurilor prin externalizarea serviciilor.
AioTech va pune la dispozite o echipa de specialisti a caror dedicare se reflecta in calitatea serviciilor oferite, in eficacitatea gasirii unor solutii optime si rezolvarea problemelor pe care le intampinati intr-un timp cat mai scurt.
De asemenea va putem ajuta fie acasa fie la birou cu reparati Hardware pentru Desktop-uri, Notebook, Monitoare LCD, Multifunctionale si depanare software pentru toate echipamentele IT & C.

Locație