Weekend la Cabana Bradet, Padis - judetul Bihor, 2 nopti si 3 zile cu demipensiune, in camera dubla pentru 2 persoane, 150 RON in loc de 470 RON. Obtine o reducere de 68% doar cu voucherul de 25 RON

Lei 25 În loc de 470,00 Lei Cupoane comandate 0 Oraș National
Discount 68% Site cu-reduceri.ro expirat

informații

Detalii oferta:
Bun venit la Cabana Bradet din Padis, judetul Bihor! 

Cabana Bradet este situata la o altitudine de 1300m in Muntii Apuseni. Locul este ideal pentru cei fascinati de fenomenele carstice, pentru ca este impanzit cu peste 7000 de pesteri, iar cheile, ponoarele si cascadele sunt la ele acasa. In plus, majoritatea acestor atractii turistice naturale sunt usor accesibile chiar si pentru cei care nu au o experienta deosebita in drumetii montane.

Turistii care poposesc la Cabana Bradet pot admira privelistea deosebita asupra Platoului Padis in timp ce savureaza mancaruri traditionale romanesti in restaurantul unitatii, sau chiar din camerele in care sunt cazati.

Cabana Bradet dispune de o capacitate de cazare de 30 de locuri in camere dotate cu mobilier din lemn, minibar si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea. Baia privata are dus si articole de toaleta.

Oaspetii mai au la dispozitie parcare privata gratuita, bar, loc de joaca pentru copii si gradina.

De aici se poate pleca spre principalele obiective turistice din apropiere: Cetatile Ponorului, Focul Viu, Cetatile Radesei, Lumea Pierduta, Poiana Florilor etc.

Va asteptam cu drag!

Locație