Calatorie placuta cu animalutul de companie. Pastreaza autoturismul curat cu Petzoom Loungee - husa protectie bancheta auto pentru animale de companie, la 39 lei, de la Oferteshop

Lei 39 În loc de 89,00 Lei Cupoane comandate 0 Oraș Bucuresti
Discount 56% Site bluedeals.ro expirat

informații

Mereu am avut animale de companie iar, in prezent, ma bucur de compania unei pisicute si a unui catelus, foarte simpatici si jucausi. Evident, cand plec in calatorii cu masina personala, de cele mai multe ori ii iau cu mine. Este adevarat, dupa o astfel de calatorie masina intra ''in curatenie generala'', cu banchete, huse, covorase. Incercam sa protejez bancheta cu diferite paturi, covorase, dar inutil: erau repede roluite si date jos.
O prietena mi-a recomandat sa incerc Petzoom Loungee - husa protectie bancheta auto pentru animale de companie. Am cumparat-o cu doar 39 lei, de la Oferteshop.
Husa Petzoom Loungee pastreaza curata bancheta autoturismului, protejand-o de fire de par, murdarie, alergeni, umezeala si de eventuale distrugeri ce pot fi produse de animalul dumneavoastra de companie.
Petzoom Loungee se prinde de suportul de tetiere al banchetei, si protejeaza bancheta. Se potriveste la orice tip de masina, de la clasa mini pana la SUV-uri. Daca s-a murdarit, Pet Zoom Loungee se poate spala foarte usor in masina de spalat.

Material impermeabil;

Culoare: blue-marin.


Calatoria impreuna cu animalutele mele a ramas la fel de placuta, dar munca mea de dupa s-a diminuat considerabil si acum am mai mult timp disponibil pentru joaca.
 

Locație