Fermitate, reconturare si ZERO CELULITA! Da jos cm in plus cu super-pachet REMODELARE: 5 sedinte DermoCell Expert, 5 sedinte de LIPOSUCTIE virtuala cu LipoLaser si, pentru ca terapia sa fie completa, 5 impachetari la Tunel! Eficienta maxima si rezultate garantate!

Lei 159 În loc de 660,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 76% Site expirat

informații

Aparatul DermoCell Expert trateaza celulita intr-un mod neagresiv pentru organism – fara ca acest lucru sa îi reduca in vreun fel eficienta. Pe parcursul masajului transcutanat cu Dermocell  nu vor aparea echimoze / vanatai pe zona tratata.
DermoCell trateaza adipozitatile, vergeturile, musculatura supratensionata, cât si tulburarile de circulatie periferica. Tratamentul cu masaj transcutanat este cel mai bun tratament anticelulitic deoarece elimina si previne celulita, creste circulatia sanguina si limfatica, reduce drastic cantitatea de toxine in organism, sprijina restructurarea la nivel tisular.
LIPOLASER este o tehnologie de ultima generatie care ajuta la eliminarea grasimii nedorite si a celulitei fara durere, fara vanatai, iar efectele sunt imediate!  De la prima sedinta, scazi 3cm in circumferinta. Laserul de joasa intensitate, considerat "laser rece", este folosit de mai bine 30 de ani in medicina, iar acum este aplicat si in domeniul remodelarii corporale! Acesta topeste tesutul adipos instant.
Este ideal pentru scadere in circumferitna, eliminarea localizata a depozitelor de tesut adipos ( in acele zone in care nu reusita sa scapati de centimetri in plus nici cu diete nici cu sport) si realizeaza totodata o scadere  a coeficientului de masa corporala grasa. De asemenea elimina si aspectul de coaja de portocala.
 
Impachetarile la tunel cu infrarosu targheteaza cele mai incapatanate depozite adipoase si le topesc la propriu! Totodata redau fermitatea pielii si elimina toxinele!

Locație