SCAPA DE ACNEE si arata-ti adevarata frumusete! Trateaza si indeparteaza problema ACNEEI de la sursa, din interior spre exterior, distrugand bacteriile din derm, cu tehnologia E-Light! Centru de Lux Forever20!

Lei 195 În loc de 320,00 Lei Cupoane comandate 4 Oraș Bucuresti
Discount 39% Site expirat

informații

Fotoregenerarea este cea mai noua tehnologie in terapiile de infrumusetare, avand efecte mult mai profunde si mai de durata decat orice crema, masaj, dermabraziune sau peeling chimic. Fotoregenerarea reprezinta cel mai inalt nivel de tratament facial, comparabil celui cu laser.
E-Light prin lumina intens pulsata reduce aspectul patat al tegumentului (hiperpigmentarile), pistruii, petele solare sau petele de batranete.Lungimea de unda folosita pentru acest tratament are ca tinta acumularile de melanina din toate aceste pigmentari. Rezultatele sunt exceptionale, aceste acumulari de culoare inchisa, spargandu-se si iesind spre suprafata in decurs de cateva zile, in cele din urma descuamandu-se. Tratamentul prin fotoregenerare este un proces cu rezultate imediate, netraumatizant, rezultatul in urma sedintei fiind distrugerea pigmentului de melanina din pata pigmentara.
Dupa tratamentul cu fotoregenerare, leziunile pigmentare pot sa aiba un aspect usor denivelat si pot fi mai inchise la culoare. Leziunea pigmentara se va inchide la culoare treptat in urmatoarele 24-48 de ore (maro inchis sau chiar negru – dirty face), va progresa si se pot forma mici cruste care vor cadea in urmatoarele 10-21 de zile, cand leziunea se va depigmenta. Tratamentul se poate relua dupa 2 saptamani daca pielea este complet refacuta. Imediat dupa tratament, poate sa apara o usoara senzatie de arsura (asemanatoare celei postsolare), posibil insotita de un usor edem al zonei. Fenomenele dispar in 2-24 de ore.
Se recomanda o serie de 6 - 10 sedinte la un interval de 10 - 14 zile.

Locație