SCLEROTERAPIE GHIDATA ULTRASONIC - trateaza varicele fara operatie, total nedureros si fara spitalizare! COMPLET VARICE pentru 1 sau 2 picioare ce contine: consult, ecografie doppler, scleroterapie 1 - 3 sedinte si control postinterventie la clinicile Laurus Medical din Bucuresti si din tara!

Lei 2.190 În loc de 3.250,00 Lei Cupoane comandate 32 Oraș National
Discount 33% Site expirat

informații

Pachetul de tratament  scleroterapie include tratamentul complet al venelor varicoase de la un picior (sau ambele picioare -conform pachetului ales) care presupune intre 1 - 3 sedinte de scleroterapie!
Scleroterapie ghidata ultrasonic presupune injectarea precisa, ghidata ecografic a agentului sclerozant direct in vena afectata. Medicul se foloseste de ghidarea ultrasonica in momentul injectarii, avand la dispozitie o imagine de mare acuratete care ii permite sa injecteze cu mare precizie agentul sclerozant in vena afectata, asigurand astfel o rata foarte mare de succes.
UGFS are ca si consecinta colapsul venei care, practic, nu mai este varicoasa dupa tratament. Pot fi astfel tratate si venele localizate profund, care altfel ar fi necesitat interventia chirurgicala. Venele care au fost tratate efectiv nu se vor mai reface.
UGFS permite tratamentul definitiv al varicelor fara a se apela la chirurgie, insa, intr-un procentaj mic, venele varicoase pot reaparea, de regula intr-un grad mai mic de gravitate.
In functie de gravitatea problemei, sunt necesare intre 1 si 3 sedinte de scleroterapie pentru un picior, efectuate la interval de 1 saptamana, pentru a trata problema venoasa permanent.

Locație