Topeste pana 2-4 cm din circumferinta cu tehnologia ProSlimelt - LIPOSUCTIE FARA BISTURIU! Prinde oferta cu 2 sedinte ProSlimelt + bonus 1 sedinta Zwave-unde soc pentru tonifiere. Incepe transformarea corpului, cumpara doua vouchere pentru mai multe sedinte!

Lei 247 În loc de 1.080,00 Lei Cupoane comandate 36 Oraș Bucuresti
Discount 77% Site expirat

informații

Este recomandat un tratament cu minim 6  sedinte ProSlimelt si de asemenea se recomanda combinarea tratamentului cu Zwave, pentru rezultate mai rapide. Poti utiliza personal 2 vouchere, astfel bucurandu-te de mai multe sedinte de tratament in cadrul Cutera Medical Center.
ProSlimelt este un sistem inovator care utilizeaza tehnologia cu ultrasunete de joasa frecventa pentru reducerea tesutului adipos si remodelare corporala.
In timpul sedintelor de terapie, are loc un proces fizico-chimic in doua faze. Astfel, in prima faza are loc disruptia membranei celulei adipoase fara vatamarea tesutului adiacent sau a vaselor sangvine din jur. In a doua faza,  reziduurile ce se obtin in urma imploziei celulelor grase sunt transportate de la locul disruptiei pe cale limfatica, metabolizate pe cai  naturale specifice si eliminate ulterior prin excretie.
Zwave este un tratament neinvaziv, nedureros care nu necesita anestezie iar rezultatele sunt vizibile rapid. Undele de soc radiale actioneaza prin mai multe mecanisme: lipoliza mecanica si biochimica, remodelarea tesutului conjunctiv, inclusiv producerea de tesut conjunctiv nou, urmata de cresterea elasiticitatii si fermitatii dermului prin masajul intens si profund datorat undelor de soc, are loc cresterea fluxului sanguin și a metabolismului local si formarea in timp de vase noi, drenaj limfatic si eliminarea reziduurilor, regenerarea celulara.
 
 

Locație