EPILARE CU ZAHAR – cea mai eficienta metoda care te scapa de parul nedorit pentru mai mult timp! ! Alege pachetul pentru zona inghinala, interfesieri, axila si mustata sau opteaza pentru un epilat total. Te vei simti delicata si feminina si nu nu te va opri nimic din a purta rochitele preferate!

Lei 49 În loc de 85,00 Lei Cupoane comandate 19 Oraș Bucuresti
Discount 42% Site expirat

informații

Pasta epilatoare se aplică la temperatura corpului, deci se evită pericolul opăririi, nu afectează piciorele cu varice, poate fi utilizat și în cazul persoanelor cu diabet, deoarece zaharul nu intra in sistemul sanguin.
Pasta de zahar nu se lipeste de celulele vii. Aceste preparate îndepărtează doar firele de păr și celulele moarte, realizând o exfoliere a pielii, lăsând intact stratul proaspăt generat. De aceea poate fi utilizat cu siguranță și în cazul dermatitelor sau psoriazisului .
Tehnica epilarii cu zahar nu produce ruperea firelor de par. Este un procedeu absolut igienic.
Pasta epilatoare din zahăr este un produs hipoalergen. Însăși concentrația ridicată a zahărului împiedică înmulțirea bacteriilor pe suprafața produsului sau în recipientul de păstrare.
Poeme Salon iti oferta toate serviciile de beauty pe care le doresti. Salonul foloseste doar produse de cea mai buna calitate, astfel tu vei avea parte de o calatorie deosebita in lumea fascinanta a frumusetii!

Locație