318 EURO pentru un sejur pentru doua persoane la Londra. Pachetul include: cazare hotel de 3*, mic dejun, bilet avion, taxe de aeroport incluse

Lei 1.368 Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 0% Site e-redus.ro expirat

informații

Te invitam la ceaiul de la ora 5 in una din ceainariile cochete din Londra, cu noua oferta e-rdus: 318 EURO pentru un sejur pentru doua persoane la Londra. Pachetul include: cazare camera dubla la hotel de 3*, mic dejun, bilet avion, taxe de aeroport incluse. Plecare 4 octombrie 2011, Bucuresti ora 08:00, sosire in Londra ora 09:15 - retur 7 octombrie 2011, Londra ora 17:40, sosire in Bucuresti ora 20:55. Pachetul este creat special pentru e-redus, iar pretul echivalent in lei este de 1.368 RON. Locurile rezervate la hotel sunt in limita de 10 camere duble.

CORNER HOUSE 3*

Adresa: 201-203 Camden road, NW1 9AA, London, Marea Britanie.
Web: www.CORNERHSEHOTEL.COM

Corner House este situat pe Camden Road, la doar 10 minute distanta de centrul Londrei. Intr-o plimbare scurta pe jos ajungi la statia de metrou Kentish Town, iar cu autobusul se poate ajunge in aproximativ 10 minute la  statia de metrou si tren Kings Cross. Camden Town si Camden Market se afla la doar cateva minute de mers pe jos de hotel.

Recent renovate, camerele hotelului sunt frumos decorate in culori calde, cu mobilier din lemn si picturi in ulei. Pentru confortul oaspetilor sai, camerele sunt dotate cu TV plasma, uscator de par, telefon, facilitati pentru a face ceai si cafea. In fiecare dimineata, micul dejun este servit in sala de mese de la parter, inundata de lumina prin ferestrele imense, ceea ce face un inceput de zi pur si simplu minunat.

Locație