Truc simplu pentru ingrijirea deosebita a tenului! ! Alege tratamentul facial potrivit tie si bucura-te de o piele luminoasa si hidratata. Poti opta pentru tratament liftig, tratament hidratare si luminozitate, tratament pentru ten acneic sau ten sensibil!

Lei 78 În loc de 280,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 72% Site expirat

informații

1. Tratament de hidratare Emphyteose
Este un tratament special adresat tuturor tipurilor de ten de redare a hidratarii luminozitatii, regenerarii si fermitatii tenului.
2.Tratament antiacneic PurifiantPurificare in profunzime a porilor si o stare de bine absoluta. TRATAMENTUL DE PURIFIERE elibereaza pielea de impuritati, conferind tenului un aspect luminos si mat, cu pori vizibil mai fini. Este un tratament complet de curatire, echilibrare si matifiere a pielii.
Contine trei formule:
- complex  keratolotic ( prin prezenta acidului salicilic si sorbaine);
- complex de curatire si normalizare a tegumentului (prin prezenta Algualane de Zn si vitaminei B6);
- complex matifiant ( prin combinatia kaolinului, oxidului de zinc, silicatului de magneziu si aluminiu).
3.Tratament de fermitate si lifting Profilift
Un tratament intensiv pentru fermitatea pielii, cu un efect incredibil de oxigenare si regenerare. Umplute dinspre interior, ridurile nu mai par atat de profunde, iar conturul fetei arata ca dupa lifting. Pentru un chip relaxat, plin de expresivitate si vitalitate. Tratament dedicat cu precadere tenurilor care si-au pierdut efectiv fermitatea, elasticitatea si tonusul.
Rezultate vizibile surprinzatoare:
- imediat: un ten mult mai radios si mai luminos. Dreneaza toxinele, stimuleaza muschii fetei si pe cei ai gatului, reduce vizibil ridurile superficiale.
- pe termen lung: o piele complet regenerata si oxigenata. Suprafata este mai neteda, ridurile diminuate, trasaturile mai bine conturate.
4.Tratament ten sensibil si cuperozic Tendresse
Destinat tenurilor sensibile si reactive cu efecte imediate de desensibilizarea epidermei si hranire in profunzime.
Calmeaza, hidrateaza si protejeaza pielea formand un scut protector pentru ten.

Locație