SALSA, DANSURI DE SOCIETATE, DANSURI IRLANDEZE si DANSURI POPULARE.Cu doar 37 RON in loc de 290 RON, beneficiezi de 8 sedinte de Dansuri de Societate + 8 sedinte de Salsa + 2 sedinte de Dansuri Irlandeze + 2 sedinte de Dansuri Populare, la Magic Dance

Lei 37 În loc de 290,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 87% Site topdeals.ro expirat

informații

Urmareste cateva demonstratii din fiecare dans, in link-urile de mai jos:


Salsa: http://www.youtube.com/watch?v=F5zCGgZMaWQ 

 

Vine varaaa!!! Si odata cu ea cheful meu de viata. Imi vine sa dansez si sa alerg in fiecare zi! Doar ca, de multe ori, dupa serviciu ajung acasa si ma postez in fata televizorului, unde eventual si adorm pana a doua zi. Si asa se intampla parca zi de zi. Chiar vorbeam cu o prietena zilele astea ca trebuie sa facem ceva sa ne schimbam stilul asta de viata sedentar. Si nici nu a durat mult pana sa gasim solutia. Am intrat pe TopDeals.ro si iata ce am gasit:  SALSA, DANSURI DE SOCIETATE, DANSURI IRLANDEZE si DANSURI POPULARE.Cu doar 37 RON in loc de 290 RON, beneficiezi de 8 sedinte de Dansuri de Societate + 8 sedinte de Salsa + 2 sedinte de Dansuri Irlandeze + 2 sedinte de Dansuri Populare, doar la Magic Dance.

Yupeeee!!! De acum nu trebuie sa asteptam week-end-ul ca sa dansam :) Putem face asta in fiecare zi. In plus si micutul meu poate invata cateva miscari de dans, sa le impresioneze pe colegele lui de gradinita :) Perfect! Luam oferta, ne echipam si dupa serviciu mergem la dans :)

 

Locație