Privire seducatoare, sexy, jucausa sau inocenta, ce alegi? Cu genele false Chic Lashes 2D sau 3D iti vei evidentia personalitatea si vei atrage toate privirile cu gene extrem de lungi si bogate, dar cu aspect natural! Flash your lashes and make waves!

Lei 139 În loc de 290,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 52% Site expirat

informații

Extensiile CHIC LASHES imita perfect genele naturale, pentru un aspect cat mai natural cu putinta si sunt disponibile in tot atatea variante cate dorinte se afla ascunse in sufletul tau – de la extensii speciale pentru volum sau alungire, menite a fi purtate zilnic, pana la cele concepute pentru evenimente sau ocazii aparte.
 
 
Esti pregatita sa exclami “WOW” in fata oglinzii? Si nu doar azi, ci in fiecare dimineata? CHIC LASHES – The WOW Factor volumizeaza la extrem genele tale: doua extensii aplicate pe geana naturala si intre 120 si 230 de fire pe un ochi.
CHIC LASHES - Urban Muse esti chiar TU, cea care capteaza intr-o singura privire o forta nebanuita, acum in varianta 3D. O imagine pe cat de spectaculoasa, pe atat de incitanta: trei extensii sunt aplicate pe geana naturala si intre 160 si 240 de fire pe un ochi. Cand realitatea devine mai provocatoare decat fictiunea, inseamna ca Urban Muse si-a indeplinit misiunea…trebuie doar sa ai incredere!

Locație