PILOTA PUF GASCA: Doar 149 RON in loc de 299 RON pentru pilota puf de gasca si fata bumbac 100%. Ofera-ti un somn linistit si delicat!

Lei 149 În loc de 299,00 Lei Cupoane comandate 17 Oraș National
Discount 50% Site topdeals.ro expirat

informații

Somnul este sfant pentru mine.

 

Fie ca dorm 2-3 ore sau 9-10, e musai sa simt ca ma odihnesc bine! Sunt si destul de sensibila si poate putin (dar doar putin!) pretentioasa. Mama e cea care imi cumpara tot ce tine de lenjerie de pat, perne si pilote de cand ma stiu, pentru ca sunt sensibila, fac alergii si ma irit daca nu sunt antialergice sau macar tratate cat de cat. Pana acum, sincer, nu am gasit niciuna de la care sa nu ma irit, sa nu transpir sau sa nu mi se inroseasca piele. Incepusem sa ma conformez cu alergiile mele si cu sensibilitatea mea, dar se pare ca mama nu s-a lasat din cautari si uite asa a gasit online oferta:  PILOTA PUF GASCA: Doar 149 RON in loc de 299 RON pentru pilota puf de gasca si fata bumbac 100%. Ofera-ti un somn linistit si delicat! Ofera-ti un somn linistit si sanatos!, de la TopDeals.ro la super-pret!

In sfarsit voi putea sa dorm si eu bine. Deja mi-am pregatit lenjeria pentru noua pilota. I-am zis si prietenei mele, Ramona de oferta. Este prea bun deal-ul ca sa nu il share-uiesc  mai ales ca si ea e sensibila ca si mine. Ca doar cine se aseamana, se aduna, nu?

 

Locație

Preț0 lei